Coronavirus en een uitvaart

Nabestaanden en bezoekers van een uitvaart vragen zich natuurlijk af of het mogelijk is om in deze periode van het coronavirus een uitvaart bij te wonen. Josten-van Arendonk volgt de ontwikkelingen en geeft updates met betrekking tot het virus en een uitvaart. Klik in het menu op "Coronavirus" voor de laatste updates.


Persoonlijk en vertrouwd

Wij hechten veel waarde aan een afscheid in een sfeer van vertrouwen en respect. Op die manier kunt u op een goede manier afscheid nemen van uw overleden dierbare. Wij helpen u graag met ideeën en verzorgen het afscheid tot in detail zoals u dat wenst. Josten-van Arendonk uitvaartzorg is overal inzetbaar maar is vooral bekend met de lokale mogelijkheden in de gemeente Gilze en Rijen en omliggende plaatsen.In bezit van Keurmerk Uitvaartzorg

Josten-van Arendonk uitvaartzorg is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Hierdoor beschikt u over de garantie van onberispelijke dienstverlening, deskundige gediplomeerde medewerkers en een transparante en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding. 

Alle diensten goed verzorgd

Rondom de uitvaart dient er heel wat geregeld te worden, zoals de keuze van een kist, rouwdrukwerk, vervoer en natuurlijk de afscheidsceremonie. Een aantal van deze diensten kunnen wij u in eigen beheer aanbieden. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en het kostenaspect. Lees verder

De kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart hangen af van de keuzes die u maakt. Zoveel mensen, zoveel wensen. We vertellen u graag over de diverse mogelijkheden binnen uw budget. Daarbij kunt u rekenen op onze betrokkenheid en ervaring.
Lees verder

Onze duurzame uitvaartverzorging

U kunt bij ons ook kiezen voor een duurzame uitvaart. Wij werken samen met de Stichting GreenLeave, om zo de duurzaamheid in de uitvaartbranche te vergroten. 


Lees verder

 • Condoleanceregister

  Josten-van Arendonk uitvaartzorg biedt nabestaanden de mogelijkheid om een overlijdensbericht op deze website te plaatsen

  Lees verder  
 • Uitvaartwensen vastleggen

  Met het vastleggen van uw uitvaartwensen voorkomt u veel vragen straks. Wij bieden u daarom kosteloos het document 'Mijn persoonlijke uitvaartwensen' aan.

  Lees verder
 • Bloemen bestellen

  U kunt via onze site op betrouwbare wijze een passend bloemstuk bestellen voor het afscheid van uw overleden dierbare.

  Lees verder
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.