Informatieve open middag in ons afscheidshuis ’t Stoom in Gilze

Al ruim een jaar werken wij met trots in ons afscheidshuis ’t Stoom aan de Nieuwstraat 113a in Gilze. We hebben in die periode gemerkt dat bezoekers verrast zijn door de ruimte en de mogelijkheden die we hier kunnen bieden rondom een afscheid. Om iedereen de kans te geven om zelf eens rond te kijken verzorgen wij op zondag 3 november tussen 12.00 en 16.00 uur een informatieve open middag in ons afscheidshuis in Gilze.

Wat kunt u zien?

Onze algemeen medewerker Ingrid Diepstraten leidt u graag rond. Zo kunt u onze rouwkamers bekijken en u laten informeren over alle mogelijkheden rondom de 24-uurskamer waar u een overleden dierbare dag en nacht kunt bezoeken. Ook vertelt zij u graag over de invulling van een ceremonie bij ’t Stoom.

In onze ontmoetingsruimte beantwoordt Marleen Josten in alle openheid al uw vragen rondom overlijden en afscheid. Als uitvaartverzorger weet zij als geen ander u te vertellen over de vele mogelijkheden die er zijn.

Bijstaan in bijzondere momenten

Afscheidshuis ’t Stoom, een bijzondere locatie waar de tijd even stil mag staan.
U bent van harte welkom op zondag 3 november tussen 12.00 en 16.00 uur.

Contact

Josten-van Arendonk uitvaartzorg
Veenstraat 17
5124 NC  Molenschot

Telefoon: 0161-850299
Email: info@jostenvanarendonk.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.