Terugblik opening Afscheidshuis 't Stoom

Anderhalf jaar geleden begonnen we aan de realisatie van Afscheidshuis ’t Stoom aan de Nieuwstraat in Gilze. Tijdens de restauratie veranderde het stoomgemaal langzaamaan in ons nieuwe, sfeervolle afscheidshuis. Een prachtig karakteristiek pand in Gilze, waar we ons zeer thuis voelen.

Druk bezochte open dag

Op 24 juni j.l. was iedereen welkom tijdens onze Open dag.

Vele mensen, jong en oud, kwamen een kijkje nemen en waren zeer enthousiast over de warme sfeer van ons afscheidshuis. Velen kenden ’t Stoom alleen van de buitenkant, en waren nieuwsgierig naar de transformatie van dit cultureel erfgoed. Onder het genot van een hapje en een drankje kon ieder op een informele sfeer kennismaken met de nieuwe bestemming van ’t Stoom.  Onze gasten waren onder de indruk van de combinatie van de oude elementen met een moderne inrichting. Ook waren zij enthousiast over de huiselijke sfeer in de 24-uurskamer. “Ik zou hier zo kunnen wonen”, een opmerking die we regelmatig te horen kregen.

En nu zijn we weer een aantal maanden verder.

Inmiddels hebben we vele nabestaanden mogen begeleiden bij de laatste verzorging en condoleancebezoeken van hun overleden dierbare. Ook hebben we een aantal afscheidsvieringen mogen verzorgen in onze 24-uurskamer.

De reacties van de nabestaanden zijn zeer positief. Mensen waarderen de huiselijke omgeving van het afscheidshuis en ondervinden een warme sfeer waarin zij afscheid kunnen nemen. Met deze reacties zijn wij erg content!  Dit is precies de intentie die we hadden bij de realisering van ons afscheidshuis.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Mocht u vragen hebben of informatie wensen dan kunt u kosteloos en geheel vrijblijvend bij ons terecht. Afspraak maken? Klik hier voor de contact pagina.

Op zondagmiddag 21 oktober staan wij op de uitvaartbeurs bij Bellevue aan de Dorpsstraat in Chaam en op zondagochtend 4 november organiseren wij tussen 10.00 en 12.00 uur een koffieochtend bij afscheidshuis ’t Stoom. Deze ochtend is voor iedereen vrij toegankelijk. U bent van harte welkom!

Contact

Josten-van Arendonk uitvaartzorg
Veenstraat 17
5124 NC  Molenschot

Telefoon: 0161-850299
Email: info@jostenvanarendonk.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.