Een vertrouwd gezicht

Molenschot is een prachtig dorp waar ik met veel plezier werk en woon. Door mijn eerdere werk als trouwambtenaar binnen onze gemeente Gilze en Rijen heb ik veel inwoners leren kennen. Ik vond het echt een eer dat ik op zo een belangrijk moment in iemands leven een rol mocht vervullen.

Bijstaan in bijzondere momenten

Het leven is echter meer dan het uitspreken van een huwelijksbelofte, hoe prachtig en symbolisch dit ook is. Leven is ook loslaten, afscheid nemen, terwijl je zelf moet doorgaan. Als een boom die zijn blaadjes verliest maar toch zijn kracht en duurzaamheid behoudt, zoals weergegeven in mijn logo. Ik ben zeer dankbaar dat ik als uitvaartverzorgster de kans krijg u bij te staan in die bijzondere momenten. Ik ben er voor u tijdens deze moeilijke dagen, zodat u de gelegenheid krijgt de juiste keuzes te maken, ondanks de emoties en het verdriet. Ik hoop dat u zich bij mij geborgen voelt en dat ik u ook wat kracht kan geven om door te gaan na dit verlies. Het is belangrijk dat we er samen een mooi, persoonlijk en onvergetelijk afscheid van maken, dat u straks kan helpen bij de verwerking van uw verdriet.

Marleen Josten - van Arendonk
Uitvaartverzorgster

Contact

Josten-van Arendonk uitvaartzorg
Veenstraat 17
5124 NC  Molenschot

Telefoon: 0161-850299
Email: info@jostenvanarendonk.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.