Uitvaartkosten

De kosten van een uitvaart hangen af van de keuzes die u maakt. Kiest u bijvoorbeeld voor een crematie of begrafenis? Wilt u koffie met cake of een uitgebreide koffietafel? Gemiddeld variëren de uitvaartkosten tussen 5.000 en 8.000 Euro. Dat lijkt veel maar naast de kosten voor de ceremonie en cremeren of begraven moet u ook denken aan kosten voor opbaring, kist, rouwvervoer, drukwerk, bloemen, samenzijn na de uitvaart en een tarief voor onze dienstverlening.

Tegemoetkoming

Indien de overledene een uitvaartverzekering heeft, komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming in de uitvaartkosten. Josten-van Arendonk uitvaartzorg heeft met vele verzekeraars regelingen getroffen zodat wij u altijd de gelegenheid kunnen bieden bij ons de uitvaart te laten verzorgen. U kunt bij ons vrijblijvend informeren welke tegemoetkoming voor u mogelijk van toepassing zou kunnen zijn. Ook helpen wij u natuurlijk graag als u geen verzekering heeft. 

Contact

Josten-van Arendonk uitvaartzorg
Veenstraat 17
5124 NC  Molenschot

Telefoon: 0161-850299
Email: info@jostenvanarendonk.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.