Laatste verzorging

Na het overlijden verzorgen wij uw dierbare op respectvolle wijze. Vaak keert na deze verzorging weer de ontspannen aanblik terug, die u zo vertrouwd was. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze laatste verzorging. Indien u dat wenst, bent u van harte welkom om ons hierbij te helpen.

Keuze van de kleding

Misschien had uw overleden dierbare al aangegeven wat hij of zij wilde dragen. Als u het niet weet, dan raden wij aan om kleding te kiezen die u passend vindt. Geeft u zowel onder- als bovenkleding mee? Panty's en schoenen zijn niet nodig, omdat deze bij de opbaring niet zichtbaar zijn. Als uw overleden dierbare een bril draagt, geef die dan ook mee in het geval dat de overledene nog wordt opgebaard. Bij het sluiten van de kist wordt de bril afgezet. Veel nabestaanden vinden het een prettige gedachte om iets mee te geven in de kist, zoals foto's, bloemen of bijvoorbeeld knuffels. In de kist kunnen helaas geen objecten van glas worden toegevoegd.

Rituele bewassing

Is in uw religie een rituele bewassing na het overlijden gewenst? Wij kunnen voor u een afspraak maken in een collega-uitvaartcentrum, dat over de speciale voorzieningen beschikt, die nodig zijn bij een rituele bewassing.

Contact

Josten-van Arendonk uitvaartzorg
Veenstraat 17
5124 NC  Molenschot

Telefoon: 0161-850299
Email: info@jostenvanarendonk.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.