De afscheidsceremonie

Als u kiest voor een niet kerkelijk afscheid mag u zelf invulling geven aan de gehele afscheidsceremonie. Uw herinneringen kunnen u op weg helpen bij de samenstelling van een persoonlijke afscheidsceremonie. Een bijzondere lijfspreuk, een sfeervolle fotopresentatie of een pakkend gedicht maken een uitvaart persoonlijk en gepast. Bij een kerkelijke afscheidsceremonie is de dienst ingevuld met religieuze rituelen, waarbinnen u een kort woordje mag spreken en uw muziekvoorkeur mag aangeven.

Muziek

Muziek is een van de belangrijkste elementen van een persoonlijke uitvaart. Veel mensen vinden het echter lastig om te kiezen uit de ontelbare muziekstukken en de verschillende uitvoeringen. Wij helpen u graag bij de keuze van passende en persoonlijke muziek.

Foto of filmreportage

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Veel nabestaanden vinden het daarom fijn om nog eens in alle rust de uitvaart terug te kijken. Een reportage is ook een mooi document voor mensen die vanwege ziekte, afstand of leeftijd niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Wij helpen u graag aan een vakbekwame fotograaf of cameraman die sfeervolle opnames verzorgt, zonder storend aanwezig te zijn.

Afsluitend samenzijn

Veel nabestaanden vinden het prettig om na de uitvaart nog even na te praten met de gasten. Dit kan bijvoorbeeld met een kopje koffie in de koffiekamer van het crematorium. U kunt ook kiezen voor een hapje en een drankje in uw favoriete restaurant, waar u samen zulke mooie herinneringen aan heeft. Alles is mogelijk, op elke locatie die u wenst. Wij adviseren u graag en wilen u helpen om dit samenzijn ook zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken.

Contact

Josten-van Arendonk uitvaartzorg
Veenstraat 17
5124 NC  Molenschot

Telefoon: 0161-850299
Email: info@jostenvanarendonk.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.