Rouwdrukwerk

Bij een overlijden heeft u ook te maken met rouwdrukwerk dat zeer snel geleverd moet worden. Wij kunnen u helpen bij uw keuze. Doordat we nauw samenwerken met professionele grafisch vormgevers kan het drukwerk op zeer korte termijn geregeld worden. U kunt ondermeer kiezen uit:

Rouwbrieven

U heeft de keuze uit een uitgebreide collectie klassieke en moderne rouwbrieven. Al tijdens ons gesprek waarin uw wensen en voorkeuren met betrekking tot de uitvaart worden besproken, krijgt u een proefdruk van de tekst te zien. Natuurlijk kunt u ook zelf een geheel eigen rouwbrief ontwerpen.

Gedachteniskaartjes

Mogelijk kiest u ervoor om tijdens de uitvaartdienst gedachteniskaartjes uit te delen. Zo’n kaartje kan dezelfde opdruk hebben als de rouwbrief. Maar ook een foto van de overledene of een andere persoonlijke afbeelding is natuurlijk mogelijk.

Dankbetuigingen

Wilt u tijdens of na de uitvaart degenen schriftelijk bedanken die u hebben bijgestaan en hun belangstelling hebben betoond? Dit kan uitstekend met een dankbetuiging met bijvoorbeeld dezelfde opdruk als de rouwbrief of met tekst en afbeelding zoals u die zelf bedenkt.

Contact

Josten-van Arendonk uitvaartzorg
Veenstraat 17
5124 NC  Molenschot

Telefoon: 0161-850299
Email: info@jostenvanarendonk.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.